Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 17ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


Είμαι η διευθύντρια του 17ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών και σας χαιρετώ!!  Είμαι κατενθουσιασμένη για τη συνεργασία μας με το σχολείο της Αγίας Νάπας μέσω αυτού του blog και είμαι σίγουρη ότι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί και των δύο σχολείων θα μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλον.

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σχολικών ετών, 2017-18 και 2018-, το σχολείο μας πήρε μέρος σε πρόγραμμα Erasmus KA2 με  τον τίτλο "Rhythm Is Life, It Helps You Survive. Με το παρακάτω βιντεάκι παρουσιάσαμε τη χώρα μας, την πόλη μας και το σχολείο μας στην 1η Διεθνική συνάντηση που είχαμε με τους εταίρους μας στο jaszbereny  της Ουγγαρίας. Το παρουσιάζουμε και σε σας ..




Στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος οι τέσσερις συνεργαζόμενες χώρες, Ελλάδα, Ιταλία, Ουγγαρία και Τουρκία  έμαθαν να εκτελούν το τραγούδι  Rhythm Is Life μεταφέροντας τους  στίχους  του στις τέσσερις γλώσσες των εταίρων και το ρεφραίν στα Αγγλικά. Ήταν ο κεντρικός στόχος του προγράμματος και σας το παρουσιάζουμε γιατί πάντα η μουσική  μας ενώνει ..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου