Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΟΥΣΟΥ




Με ιδιαίτερη χαρά , χαιρετίζω την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας –Αντώνη Τσόκκου και στο 17ο  Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Η συνεργασία αυτή έρχεται να ενισχύσει τους ήδη φιλικούς δεσμούς που έχει ο Δήμος μας με το Δήμο Σερρών.
Όπως ήδη γνωρίζεται, το 2017  ο Δήμος μας αδελφοποιήθηκε με τον Δήμο Σερρών. Μια συνεργασία πάνω στην οποία επενδύουμε σημαντικά  ευελπιστώντας στη διατήρηση και τη σύσφιξη δεσμών μεταξύ των πολιτών των δύο πόλεων. Στόχος μας η ανάπτυξη και η συνεργασία σε ευρωπαϊκά προγράμματα, πολιτιστικές ανταλλαγές, κοινωνικές και άλλες διοικητικές συνεργασίες που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση. Η συνεργασία των δύο σχολείων έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τη συνεργασία μεταξύ των 2 Δήμων.
Η δημιουργία του ιστολογίου «ΠΥΞΙΔΑ: Από το Βορρά μέχρι το Νότο. Σέρρες , Αγία Νάπα, Άνθρωποι , Ιστορία και Πολιτισμός», μέσα από το οποίο τα δύο σχολεία μας θα προβάλλουν την ιστορία, τα ήθη και έθιμα μας, όπως αυτά παρουσιάζονται μέσα από τις σχολικές εκδηλώσεις και τις εκδηλώσεις των δήμων μας, θα βοηθήσει στην καλύτερη γνωριμία και κατανόηση ανάμεσα στους δημότες μας. Παράλληλα θα βοηθήσει τα παιδιά μας, τους μελλοντικούς πολίτες των δήμων μας, να οικοδομήσουν γέφυρες επικοινωνίας, ώστε η συνεργασία αυτή να κρατήσει σε βάθος χρόνου.
Συγχαίρω τις διευθύνσεις των δύο σχολείων για αυτή τους την πρωτοβουλία και αναμένω με πολύ ανυπομονησία την εξέλιξη , την πορεία και τα αποτελέσματα της. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.
Δήμαρχος Αγίας Νάπας
Γιάννης Καρούσος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου