Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Η νεράιδα του γιαλού της Αγίας Νάπας, η νεράιδα της αυγής, η πιο όμορφη της γης... με ένα χαμόγελο κλείνει τα φτερά της... γέρνει το κεφάλι στου φεγγαριού την αφή… και ο ύπνος την ταξιδεύει σε χώρες μαγικές για να βρεθεί εδώ ξανά, με παραμύθια ονειρικά, στο  Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.

Κάθε Οκτώβριο, ο Δήμος Αγίας Νάπας  έρχεται να συνδέση την ιστορία με τους μύθους σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον Μεσαίωνα. Το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην Ευρώπη και το μοναδικό στο είδος του Φεστιβάλ στη Μέση Ανατολή.

Η παρέλαση στη Λεωφόρο Μακαρίου από το κυκλικό κόμβο στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας, δένει κάθε χρόνο την πραγματικότητα με την Ιστορία και τους μύθους. 

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας - Αντώνη Τσόκκου, με τις παραμυθένιες στολές τους ανοίγουν τα βιβλίο στη πρώτη σελίδα και οι θρύλοι αρχίζουν να ζωντανεύουν μπροστά μας… με ένα σωρό παραμυθένιους ήρωες. 


Συμπαραστάτες οι Ιππότες οι ακροβάτες , οι δράκοι και οι μάγισσες , οι πριγκίπισσες και όλοι των παραμυθιών οι ήρωες ...που με ένα μαγικό ραβδί ξετυλίγουν την κόκκινη δεμένη κλωστή και το παραμύθι ξεκινά










 Ο δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης, χαιρετίζει το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου